2008-09-24

Varför Robert Gustafsson!? Varför!?

Satt på tåget för några dagar sen och bläddrade motvilligt igenom en Expressen. Sakligt sett är det väl ingen större skillnad innehållsmässigt mellan AB och Expressen. Skit som skit. Men på grund av uppfostran och ohejdad vana föredrar jag den förstnämnda om jag måste välja. Hur som helst. Kommer till insändarna och finner följande förtvivlade frågeställning.

"Måste Robert Gustafsson vara med överallt i tv? Det finns ju massor av duktiga skådisar som aldrig får vara med någonstans." inskickat av Hans-Olof Görebrant.

Redan på namnet förstår vi att mannen inte använt sig av digitala metoder för att få in texten i tidningen. Han har garanterat skrivit ett litet brev till Expressen. Så mycket bekymrar detta honom. Så mycket bryr sig Hans-Olof om Sveriges alla stackars skådespelare som mobbas ut av Robert Gustafsson. Vad vill Hans-Olof uppnå? Hoppas han att en tv-chef ska läsa hans insändare. Kanske kalla till ett möte med alla andra tv-chefer. Sittandes i ett stort rum, sippandes på Ramlösa Citrus, ska de alla inse att Hans-Olof har rätt. "-Tack vare dig Hans-Olof har vi nu förstått! Andra skådespelare måste få chansen!" ropar de unisont och Robert Gustafssons dagar är räknade. Är det så du tänkte Hans-Olof?

Nåväl, låt mig istället ge dig svaret. Ja! Robert Gustafsson MÅSTE vara med överallt i tv. Faktum är att han snart ska ta över både nyheter och sport också. Allt kommer handla om honom. Allt! Det beror på att det inte finns någon lika viktig och rolig person som Robert. Alla andra människor är värdelösa kräk. Snart nog är han överallt även utanför tv-rutan. Robert kommer nämligen klona sig själv och ta över vanliga människors liv, som ditt Hans-Olof. Då kommer i alla fall Expressens insändare bli djävligt mycket roligare.

1 kommentar:

Anonym sa...

ha ha ha! du skulle skicka in det här som ett svar på insändaren!